در دسترس بودن اینترنت پرسرعت و قوی در دنیای مدرن امروز، حیاتی است. مودم های TP-LINK از باکیفیتترین دستگاههایی هستند که توسط چندین میلیون نفر در دنیا برای اتصال به اینترنت مورد استفاده قرار میگیرند.
با این حال، مودم TP-LINK نیز مانند سایر نمونههای مشابه به مرور زمان دچار خرابیهایی میشود که عملکرد این دستگاه را با مشکل روبهرو میکنند.
در این مقاله بعضی از رایجترین مشکلاتی را معرفی میکنیم که کاربران زمان استفاده از مودم های TP-LINK ممکن است تجربه کنند.
رایج ترین مشکلات مودم TP-LINK
مشکل در اتصال به اینترنت، خاموش شدن چراغهای مودم یا تغییر رنگ چراغها، هشدارهایی هستند که خرابی مودم را اطلاع میدهند. برای تعمیر و عیب یابی مودم TP-LINK لازم است با خرابیهای رایج این دستگاه آشنا باشید و یاد بگیرید چطور در خانه آنها را برطرف کنید.
قطع شدن اینترنت
دلایل قطع شدن اینترنت مودم TP-LINK عبارتند از:
- بهروز نبودن سیستم عامل
- تمام شدن حجم اینترنت مصرفی
ممکن است اولین دلیل قطع اینترنت تیپی لینک، تمام شدن حجم اینترنت مصرفی شما باشد، بنابراین بهتر است پیش از هر گونه عیبیابی، حجم مصرفی اینترنت را بررسی کنید.
پس از اینکه مطمئن شدید دلیل قطعی اینترنت پایان یافتن حجم آن نیست، باید سیستم عامل مودم خود را بهروزرسانی کنید.
برای اینکار ابتدا وارد صفحه مدیریت TP-LINK شوید، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید و با کلیک روی گزینه Advanced گزینه ابزارهای سیستم را انتخاب کنید. اکنون میتوانید از آخرین نسخه بهروز مودم مطلع شوید و آن را دانلود کنید.
دانلود جدیدترین نسخه سیستمعامل مودم تی پی لینک باعث عملکرد بهتر و قویتر مودم میشود و مشکل قطعی کامل یا مقطعی آن را نیز برطرف میکند.
چشمک زدن چراغ قرمز یا نارنجی روی مودم
دلایل چشمک زدن چراغ مودم TP-LINK عبارتند از:
- خرابی کابل
- مشکلات نرمافزاری
- مشکلات سختافزاری
- بهروز نبودن سیستمعامل
خرابی یا محکم نبودن اتصال کابل به مودم باعث ضعیف شدن عملکرد مودم و چشمک زدن به رنگ قرمز میشود. در این صورت بهتر است کابل را بررسی کنید تا مشکلی نداشته باشد.
مشکلات سختافزاری و نرمافزاری مودم با مراجعه به بخش تنظیمات و تنظیم مجدد آن تا حدی برطرف میشود. البته میتوانید برای خلاص شدن از خرابیهای سختافزاری، آخرین نسخه بهروزرسانی مودم TP-LINK خود را دانلود و روی مودم اجرا کنید.
با بهروزرسانی مودم TP-LINK بسیاری از مشکلات آن برطرف میشود و نیازی به تعمیر و تعویض آن نیست.
وصل نشدن چند دستگاه به وایفای
ممکن است یکی از مشکلاتی که زمان استفاده از مودم TP-LINK برای بسیاری از کاربران به وجود آید، وصل نشدن دستگاههایی مانند کامپیوتر، لپتاپ یا گوشی به وایفای باشد. بسیاری از کاربران میپرسند چرا گوشی من به وایفای وصل میشود ولی لپتاپ نه؟
علت چنین مشکلی را ابتدا در تنظیمات لپتاپ خود جستجو کنید و سپس به عیبیابی مودم بپردازید.
ابتدا کابلها و اتصالات برق مودم را بررسی کنید و اگر مشکلی وجود نداشت، مودم را با سیم به کامپیوتر وصل کنید و از اتصال صحیح اینترنت و روشن بودن وایفای مطمئن شوید.
علاوه بر این، لازم است مودم را یکبار ریاستارت کنید یا حتی تنظیمات آن را مجددا انجام دهید.
سخن نهایی
راههای تعمیر و عیب یابی مودم تی پی لینک TP-LINK بسیار آسان و کم هزینه هستند ولی دقت داشته باشید در صورت خرابی کابلها بهتر است آنها را تعویض کنید و از تعمیر و استفاده مجدد از کابل فرسوده مودم خودداری کنید.
علاوه بر این، اگر تخصص فنی لازم را برای تعمیر لوازم برقی مانند مودم ندارید، بهتر است از متخصصان دیجی مدار کمک بگیرید.